Muggen bestrijden; Tien tips tegen muggen

Muggen bestrijden; Tien tips tegen muggen

Muggen bestrijden; Tien tips tegen muggen


Muggen zijn van die vervelende beesten die je hele zomer kunnen verknallen, tenzij je er iets aan doet. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af wat je er dan aan kunt doen, en daar zullen wij je mee helpen. Om ervoor te zorgen dat jij vanaf nu weer altijd van je zomer kunt genieten hebben wij tien tips tegen muggen voor je.


10. Het gebruiken van horren

Deze is natuurlijk redelijk recht voor zijn raap, maar daardoor niet minder effectief. Houdt het dus lekker simpel en ontzeg die muggen simpelweg de toegang tot jouw huis door het plaatsen van horren.


9. De elektrische vliegenmepper

Als er al enkele muggen jouw huis zijn binnen gedrongen, dan heb je ze hiermee nogal snel weer dood. Het werkt tien keer beter dan een normale vliegenmepper en heeft die muggen letterlijk in één klap dood.


8. Het eten van knoflook

Knoflook verandert op een bepaalde manier de geur van jouw bloed en dus ook van je lichaam. Muggen houden niet van deze nieuwe geur en zullen je dus ook mijden als de pest. Verwerk dus gedurende dag wat knoflook in je maaltijden en je zult de rest van de dag geen last meer van muggen hebben


7. Citronella

De meeste zullen hiervan wel is hebben gehoord, het oude vertrouwde citronella. Dit middeltje kun je gebruiken in de vorm van een kaars of een spray, en hiermee houdt je de muggen wel op afstand.


6. Lavendelplantjes

Je zou het niet verwachten, maar muggen haten de geur van lavendel. Dit terwijl wij mensen het meestal wel lekker vinden ruiken. Zet dus een lavendelplantje in je tuin of je huis, of spray wat lavendelolie door de kamer. Jij kan ervan ontspannen terwijl het de muggen weert.


5. Het ophangen van een klamboe

Geen enkele mug zal ooit door een klamboe heen komen, ideaal dus als je er echt niet tegen kunt wanneer muggen je in de nacht wakker houden. Hang gewoon een klamboe boven je bed en je zult er geen last meer van hebben.4. Het aanzetten van de ventilator

Wanneer het in de zomer veel te heet is om te slapen zet je sowieso al snel een ventilator aan, maar nu heb je hier dus nog een extra reden voor. Muggen vinden die koude lucht namelijk helemaal niet fijn en zullen hem vermijden.


3. DEET

DEET is natuurlijk de moeder der muggenmiddeltjes. Om het op jezelf te smeren is niet enorm fijn, maar het werkt wel. Een mug zal je nooit bijten op een plek die je met DEET hebt ingesmeerd


2. Het dragen van een extra laagje

Deze is bijna te simpel om hiertussen te zetten, maar veel mensen vergeten het toch erg vaak. Het aandoen van een extra laagje kleding kan als het niet al te warm is wel de muggenbeten weg houden.


1. De Anti Muggenlamp

Dit apparaat zal de meeste muggen in jouw huis lokken door UV-licht en naar binnen zuigen door de ingebouwde ventilator, dit kan ik je verzekeren. Als jij helemaal klaar bent met al die muggen kan ik je aanraden om vandaag nog naar de winkel te gaan om een anti muggen lamp te kopen. Eentje die ik zelf al jaren gebruik is de Cyclone Pro muggenlamp.

Related Articles

Heb je muggenoverlast in de tuin? Dan is het fijn als je daar wat aan kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld de muggen bestrijden met een muggenlamp buiten. Hierdoor zorg je er voor dat de muggen niet naar je toe komen en de kans dat je gestoken wordt is minder klein. Muggenoverlast in je tuin kan erg hinderlijk zijn. In de zomer wil je graag lekker buiten zitten, maar door deze vervelende beestjes gaat dat niet. Iedere keer weer het gezoem om je hoofd en om de rest van je lichaam, na een paar minuten flinke jeuk en dan is het leuke van de avond vaak al snel over. Het beste kun je bij muggen..
0 comments on this article - view comments
Wanneer het muggenseizoen weer aanbreekt is het weer de tijd van het jaar om al je anti-muggenmiddelen de kast uit te trekken. En ondanks al die middeltjes heb je vaak toch nog veel last van muggen, daarom is het tijd jaar tijd om je middeltjes up te graden. Het is tijd voor anti muggen lamp. Waarschijnlijk wil je eerst weten waarom een muggenlamp zo goed werkt voor het anti muggen lamp kopen. Lees dus snel door en kom erachter.Hoe werkt de anti muggen lamp? De reguliere muggenlamp lokt muggen naar zich toe door het uitzenden van blauw uv-licht. Er is vaak nog wat verwarring over wat de soort..
0 comments on this article - view comments

0 Comments To "Muggen bestrijden; Tien tips tegen muggen"

Write a comment

Your Name:
 
Your Comment:
Note: HTML is not translated!