Muggenoverlast

Muggen in je huis of in de slaapkamer zijn nooit echt fijn. Ze zoemen heel erg vervelend en als je pech hebt wordt je ook nog eens gestoken. Dit is natuurlijk helemaal niet fijn als je een lekker uit wilt slapen, vandaar dat je je dan ook de muggen moet bestrijden en voorkomen. Gelukkig zijn er aardig wat soorten middelen tegen muggen, van stokjes tot aan een verschillende soorten muggenlamp. Je kunt het echt zo gek nog niet verzinnen. Hier hebben we voor jou een lijstje met 5 tips om muggenoverlast te bestrijden. Schaf een middel tegen muggen aan Er zijn speciale sprays en sticks ..
Muggen op je favoriete camping in zuid Frankrijk zijn natuurlijk super vervelend. Niemand vind hun geluid erg fijn en na een tijdje wordt je al gauw heel erg geïrriteerd van die nare insecten. Het beste wat je dan ook kan doen is de muggen verjagen en verwijderen. Door een paar dingen kun je er voor zorgen dat de muggen niet langer jou irriteren op de camping. Voor jou hebben we even de beste muggenlampen op een rijtje gezet.De geluidlampenEr zijn dus verschillende soorten muggenlampen op de anti muggen middel markt. Ieder heeft zo weer zijn eigen voor en nadelen. Een muggenlamp met g..
0 comments on this article - view comments
Helaas vallen het warme weer en het muggenseizoen altijd samen, dit houdt dus ook in dat jij niet fijn buiten kunt zijn zonder dat je geteisterd wordt door verschillende muggenplagen. Hiervoor heb je natuurlijk een aantal anti muggen tips nodig, en dat is precies wat wij voor jou hebben verzameld. Lees dus snel door om alle tips voor het verjagen van muggen buiten te ontdekken. Een muggenlamp kopen Van een muggenlamp heb je waarschijnlijk wel iets gehoord, maar wist je dat je deze ook buiten kunt gebruiken? Er zijn genoeg soorten muggenlampen die ook buiten goed functioneren, let er all..
Vrouwtjes muggen zijn altijd de oorzaak van eventuele muggenoverlast of een muggenplaag. De vrouwtjes mug legt tot wel 100 of meer eitjes in stilstaand water, vochtige grond of bijvoorbeeld een regenton. Na enkele dagen komen de eitjes al uit en worden het larven. De larven zwemmen vervolgens rond in dat stilstaande water en de fase waarin ze tot mug evolutioneren verschilt van enkele dagen tot weken. Dit is heel erg afhankelijk van de temperatuur. Bij warm weer gaat dit proces sneller dan bij koud of wisselvallig weer. De ontwikkeling van eitje tot volwassen mug duurt maar 1-2 weken. Belangri..
Op de camping is het natuurlijk verschrikkelijk als je constant verveeld wordt door muggen die maar rond blijven zoemen. In dat geval heb je een oplossing nodig waarmee je meteen van die muggen af bent. Een anti muggen lamp kan dan zeker een goede optie zijn. Maar waarom werkt een muggenlamp eigenlijk zo goed? Daar zullen we vandaag achter komenHoe werkt de anti muggenlamp? Het principe van de anti muggenlamp camping is eigenlijk erg simpel. Een muggenlamp zendt blauw uv-licht uit, waar vooral steekmuggen zich tot aangetrokken voelen. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat de precieze ..
0 comments on this article - view comments
Wanneer het muggenseizoen weer aanbreekt is het weer de tijd van het jaar om al je anti-muggenmiddelen de kast uit te trekken. En ondanks al die middeltjes heb je vaak toch nog veel last van muggen, daarom is het tijd jaar tijd om je middeltjes up te graden. Het is tijd voor anti muggen lamp. Waarschijnlijk wil je eerst weten waarom een muggenlamp zo goed werkt voor het anti muggen lamp kopen. Lees dus snel door en kom erachter.Hoe werkt de anti muggen lamp? De reguliere muggenlamp lokt muggen naar zich toe door het uitzenden van blauw uv-licht. Er is vaak nog wat verwarring over wat de soort..
0 comments on this article - view comments
Je paard beschermen tegen insecten en muggenJij bent niet de enige die last heeft van insecten en muggen die je lastigvallen. Ook jouw paard wordt vaak ontzettend lastiggevallen door al deze vervelende insecten. Gelukkig is er iets wat jij hieraan kan doen, je wilt natuurlijk niet dat jouw dier hier zo’n last van heeft. Daarom hebben wij enkele tips op een rijtje gezet die jouw paard beschermen tegen insecten en om de muggenplaag bestrijden.Meet ze een vliegendeken aanMet een vliegendeken zijn je paarden in ieder geval voor een groot gedeelte bedekt, waardoor muggen en andere insecten ze..
Muggen bestrijden; Tien tips tegen muggen
Muggen bestrijden; Tien tips tegen muggenMuggen zijn van die vervelende beesten die je hele zomer kunnen verknallen, tenzij je er iets aan doet. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af wat je er dan aan kunt doen, en daar zullen wij je mee helpen. Om ervoor te zorgen dat jij vanaf nu weer altijd van je zomer kunt genieten hebben wij tien tips tegen muggen voor je.10. Het gebruiken van horrenDeze is natuurlijk redelijk recht voor zijn raap, maar daardoor niet minder effectief. Houdt het dus lekker simpel en ontzeg die muggen simpelweg de toegang tot jouw huis door het plaatsen van horre..
0 comments on this article - view comments
Heb je muggenoverlast in de tuin? Dan is het fijn als je daar wat aan kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld de muggen bestrijden met een muggenlamp buiten. Hierdoor zorg je er voor dat de muggen niet naar je toe komen en de kans dat je gestoken wordt is minder klein. Muggenoverlast in je tuin kan erg hinderlijk zijn. In de zomer wil je graag lekker buiten zitten, maar door deze vervelende beestjes gaat dat niet. Iedere keer weer het gezoem om je hoofd en om de rest van je lichaam, na een paar minuten flinke jeuk en dan is het leuke van de avond vaak al snel over. Het beste kun je bij muggen..
0 comments on this article - view comments
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9