Muggen verjagen buiten: De beste anti muggen tips

Helaas vallen het warme weer en het muggenseizoen altijd samen, dit houdt dus ook in dat jij niet fijn buiten kunt zijn zonder dat je geteisterd wordt door verschillende muggenplagen. Hiervoor heb je natuurlijk een aantal anti muggen tips nodig, en dat is precies wat wij voor jou hebben verzameld. Lees dus snel door om alle tips voor het verjagen van muggen buiten te ontdekken.

Een muggenlamp kopen

Van een muggenlamp heb je waarschijnlijk wel iets gehoord, maar wist je dat je deze ook buiten kunt gebruiken? Er zijn genoeg soorten muggenlampen die ook buiten goed functioneren, let er alleen wel op dat deze muggenlampen een ver bereik hebben. Een muggenlamp lokt de muggen naar binnen met blauw Uv-licht en eventueel met CO2 uitstoot waar ze zullen uitdrogen. Je kunt jouw muggenlamp in de tuin hangen en zelfs meenemen naar de camping zodat je nergens meer last hebt van muggen. Wacht dus niet langer met een muggenlamp kopen.

Verwijder al het stilstaand water

Aangezien muggen hun eitjes in stilstaand water leggen, is het vragen om problemen wanneer jij stilstaand water in jouw tuin hebt. Haal dit dus allemaal weg wanneer je veel last hebt van muggen, hiermee bedoelen we dus ook echt alles. Denk hierbij aan de vijver die jij nog hebt staan, of bloempotten die vol met water staan. Ook kleinere dingen als bakjes met water of een verstopte goot kunnen al muggen naar jouw tuin brengen.

DEET opsmeren

Hoe DEET voor je is, is de laatste tijd nogal controversieel, maar wat wel glashelder is, is dat het werkt. Wanneer je een beetje DEET opsmeert zal jij de rest van de dag geen last meer hebben van muggen. Dit is dus ideaal wanneer je de hele dag op verschillende plekken bent, want DEET kun je gewoon in je tas meedragen en opsmeren wanneer het weer nodig zal zijn.

Muggenweringsspray kopen

Muggenweringsspray is een spray die je in de achtertuin of je terras spuit, vervolgens is deze 5 tot 8 uur vrij van muggen. Dit is een van de goede anti muggen tips dus, zo kun jij overdag of s ‘avonds in ieder geval rustig van je tuin genieten. Ideaal dus wanneer je lekker buiten wilt zitten zonder al die muggen in de buurt, al moet je niet vergeten om deze spray na 5 uur dan wel weer op te sprayen, anders heb je er nog niks aan.

Met deze anti muggen tips moet het geen probleem zijn om het muggen verjagen buiten een stuk effectiever en gemakkelijker te maken. Als ik jou was zou ik vandaag nog beginnen met het uitproberen van deze verschillende methodes om te bekijken welke het beste bij jouw past. Niet iedere methode werkt natuurlijk voor iedereen, het ligt er maar net aan wat jou wensen zijn. Je zou kunnen beginnen met een muggenlamp kopen of de vijver leeg te maken. Zo ben je voor je het weet van al die muggen af

Products related to this article

Muggenlamp Cyclone super effectief voor binnen en buiten

Muggenlamp Cyclone super effectief voor binnen en buiten

Vandaag besteld voor 11.00 uur, morgen in huis!Heeft u last van muggen in de tuin of op de slaapkame..

64,45€ Ex Tax: 53,26€

Wat je verder kunt doen om muggenoverlast te voorkomen

Om muggenoverlast zoveel mogelijk te voorkomen is het raadzaam om horren te plaatsen voor ramen en deuren. Word je s'nachts veel gebeten? plaats dan een klamboe boven je bed. Belangrijk is om de bron van de muggenoverlast te lokaliseren. Steekmuggen leggen hun eitjes op het water, meestal stilstaand. Denk aan een regenton, vijver zonder vissen, met regen gevulde emmers, rioolputten, dakgoten met regenwater enzovoort. Zorg dat deze waterbronnen verdwijnen, bijvoorbeeld door ze goed af te dekken. Heb je een vijver zonder vissen? (vissen eten normaal gesproken de larven op), misschien is het een idee om deze er alsnog in te doen. Belangrijk is dat de vijver in beweging komt en blijft.