Bestellen

Muggen bestrijden

Hier vindt u onze producten waaronder de muggenlamp en de bijbehorende UV-lampen. Muggenoverlast is altijd zeer vervelend, de één heeft er heel veel last van, en bij de ander valt dat reuzen mee. Er is altijd meer muggenoverlast in gebieden waar veel stilstaand water aanwezig is. Muggen leggen daar namelijk hun eitjes in. Zodra het even regent heeft en het is daarna weer lekker warm, dan komen alle eitjes uit. Om een muggenplaag te voorkomen is het van belang dat je stilstaand water tegengaat. Mocht je alsnog veel overlast ondervinden, dan kun je andere voorzorgmaatregelen nemen zoals het plaatsen van horren voor ramen en deuren.

Anti muggenlamp

Zitten de muggen al binnen, of heb je juist muggenoverlast in de tuin? Dan kan een professionele muggenlamp zeker uitkomst bieden. De Cyclone Pro is voorzien van een sterke ventilator, CO2 uitstoot en blauwe UV-Lampen. De anti muggenlamp kan zowel geplaatst worden in slaapkamers als buiten in de tuin. Vergeet de Cyclone Pro zeker niet mee te nemen op vakantie, want ook daar doet hij uitstekend zijn werk.


Product vergelijk (0)


Muggenlamp Cyclone super effectief voor binnen en buiten

Muggenlamp Cyclone super effectief voor binnen en buiten

Vandaag besteld voor 11.00 uur, morgen in huis!Heeft u last van muggen in de tuin of op de slaapkame..

64,45€ Excl. BTW: 53,26€

Reserve Lampen Set 2 stuks

Reserve Lampen Set 2 stuks

Vandaag besteld voor 11.00 uur, morgen in huis!Reserve lampen per set van 2 stuks voor de Cyclone Mu..

19,99€ Excl. BTW: 16,52€

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Wat je verder kunt doen om muggenoverlast te voorkomen

Om muggenoverlast zoveel mogelijk te voorkomen is het raadzaam om horren te plaatsen voor ramen en deuren. Word je s'nachts veel gebeten? plaats dan een klamboe boven je bed. Belangrijk is om de bron van de muggenoverlast te lokaliseren. Steekmuggen leggen hun eitjes op het water, meestal stilstaand. Denk aan een regenton, vijver zonder vissen, met regen gevulde emmers, rioolputten, dakgoten met regenwater enzovoort. Zorg dat deze waterbronnen verdwijnen, bijvoorbeeld door ze goed af te dekken. Heb je een vijver zonder vissen? (vissen eten normaal gesproken de larven op), misschien is het een idee om deze er alsnog in te doen. Belangrijk is dat de vijver in beweging komt en blijft.