Hoe werkt het?

De Cyclone is een compacte en zeer effectieve muggenlamp. Hij kan voor veel situaties ingezet worden en is onder andere geschikt voor zowel binnen als buiten. De Cyclone is voorzien van de volgende opties:


1) Blauw UV-Licht: het blauwe licht trekt muggen aan en is de aantrekkingsbron van het apparaat;

2) Ventilator: de ventilator heeft als doel de muggen naar binnen te zuigen zodra deze in de buurt zijn van het apparaat;

3) Co2 uitstoot: muggen komen onder andere af op kooldioxide (CO2). Muggen weten de mensen ook te lokaliseren door de CO2 die we uitademen. De Cyclone Pro doet dat ook en dat zorgt voor een grote aantrekkingskracht. Daarnaast zuivert het ook de lucht wat zorgt voor meer CO2 voor mens en huisdier.Afbeelding werking Cyclone pro


De Cyclone pro is geschikt voor binnen en buiten


De muggenlamp kan gerust voor binnen en buiten gebruikt worden. De vanger wordt veel gebruikt voor de volgende situaties:


Slaapkamer: de muggenlamp is heel stil en maakt bijna geen geluid op een lichte bries van de ventilator na. De meeste overlast ondervinden we voor het slapen gaan en tijdens de nachtrust. De Cyclone pro vermindert dit aanzienlijk en zorgt ervoor dat de ruimte nagenoeg mugvrij zal worden.


Terras/Tuin/balkon: omdat de lamp spat waterdicht is mag deze gewoon buiten gebruikt worden. Zorg er bij regen wel voor dat je hem snel naar binnen zet. De Cyclone plaats je een paar meter vanaf de plaats waar je zit en bezig bent, op deze manier lok je de muggen weg en heb je er geen last meer van. 


Kantoor/werk: hang de muggenlamp discreet op kantoor zodat je op je werk niet continu gestoken wordt. Bedrijven die last hebben van muggenoverlast zijn meestal gevestigd in de buurt van water en weilanden. Bij broeierig en warm weer waar water aanwezig is, worden heel veel muggeneitjes gelegd. Wanneer deze eenmaal uitkomen dan is er vaak sprake van een ware muggenplaag.


Product vergelijk (0)


Muggenlamp Cyclone super effectief voor binnen en buiten

Muggenlamp Cyclone super effectief voor binnen en buiten

Vandaag besteld voor 11.00 uur, morgen in huis!Heeft u last van muggen in de tuin of op de slaapkame..

64,45€ Excl. BTW: 53,26€

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Wat je verder kunt doen om muggenoverlast te voorkomen

Om muggenoverlast zoveel mogelijk te voorkomen is het raadzaam om horren te plaatsen voor ramen en deuren. Word je s'nachts veel gebeten? plaats dan een klamboe boven je bed. Belangrijk is om de bron van de muggenoverlast te lokaliseren. Steekmuggen leggen hun eitjes op het water, meestal stilstaand. Denk aan een regenton, vijver zonder vissen, met regen gevulde emmers, rioolputten, dakgoten met regenwater enzovoort. Zorg dat deze waterbronnen verdwijnen, bijvoorbeeld door ze goed af te dekken. Heb je een vijver zonder vissen? (vissen eten normaal gesproken de larven op), misschien is het een idee om deze er alsnog in te doen. Belangrijk is dat de vijver in beweging komt en blijft.